mobile

Bij ontslag ambtenaar gelden bijzondere regels; wij kennen de regels en uw rechten!

Ontslagspecialist heeft ruime ervaring - meer dan 15 jaar! - met ontslag en ontslagzaken. Onze kennis, ervaring en inlevingsvermogen weten wij door heel Nederland optimaal uit te zetten. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Wij verlenen ontslaghulp aan werknemers, werkgevers, maar ook aan ambtenaren. U staat daardoor sterk tegen de overheid.

Dat werken bij de overheid anders is dan werken in de private-sector is duidelijk. Dit geldt voor ontslag van ambtenaren en het ambtenarenrecht net zo. Bij ontslag van een ambtenaar spelen wij niet op vreemde bodem. Wij zijn volkomen thuis in het ontslagrecht voor ambtenaren. Uw rechten halen ten opzichte van de grootste werkgever van Nederland is aan ons toevertrouwd.

Bij de ontslagadvocaat of ontslagjurist van Ontslagspecialist is uw zaak in goede handen. Wij bemiddelen en procederen al vele jaren met succes terzake van het ambtenarenrecht. Bij uw ontslag als ambtenaar kunt u beroep doen op onze rechtshulp en expertise.

Kijk voor meer informatie over ontslag ambtenaar op onze webpagina http://www.ontslagspecialist.nl/ambtenaar-en-ontslag.html of bel (0900 - 123 73 24) of mail ons voor rechtshulp.

ontslag-mail-bottom

 

Wordt u ontslagen? Bel: 0900 - 123 73 24 ( kantooruren) of mail naar onze ontslagspecialisten
via info@ontslagspecialist.nl voor een kosteloos eerste advies!

Top