mobile

ARBEIDSRECHT ADVOCAAT

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat, dan kunt u terecht bij Ontslagspecialist.

Een arbeidsrecht advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een advocaat arbeidsrecht doet ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat.  De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van het nieuwe arbeidsrecht en ontslag nauwgezet bij.

Het nauwgezet volgen van het arbeidsrecht is belangrijk, want er zijn voortdurend wijzigingen in het arbeidsrecht. Dat betreft zowel arbeidsrechtelijke wetgeving, maar ook ontwikkelingen in de jurisprudentie.  

arbeidsrecht-advocaat

De advocaat arbeidsrecht is als arbeidsrechtspecialist daarom bij uitstek geschikt om u te helpen bij uw ontslag. Door zijn ervaring kan hij u vlot en deskundig van dienst zijn en behaalt hij voor u het maximale resultaat. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort ontslag het gaat. De advocaat arbeidsrecht kan o.a. helpen bij:

  • ontslag op staande voet
  • opstellen arbeidscontracten
  • hulp en advisering bij arbeidsgeschillen
  • ontslag via een vaststellingsovereenkomst
  • ontslag om bedrijfseconomische redenen
  • ontslag bij (vermeend) disfuntioneren
  • kantonrechtersprocedures
  • UWV prcedures

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Wij zijn ook goed op de hoogte met de Wet Werk en Zekerheid, welke wet in 2015 is ingevoerd en het arbeidsrecht ingrijpend heeft veranderd. Dus ook voor een ontslagrecht advocaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridisch advies arbeidsrecht

Bent u werkgever of werknemer en wilt u advies of verdere hulp bij uw arbeidszaak? Neem dan per direct contact op met onze arbeidsspecialisten. U voorkomt daarmee kostbare missers. 

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail voor hulp door een arbeidsrecht advocaat

Speciale aanbieding: Gratis check vaststellingsovereenkomst 

Krijgt u een vaststellingsovereenkomst aangeboden, of wilt u een vaststellingsovereenkomst aangaan, laat deze dan gratis controleren door onze Ontslagspecialisten.

 

ontslag-mail-bottom

 

Wordt u ontslagen? Bel: 0900 - 123 73 24 ( kantooruren) of mail naar onze ontslagspecialisten
via info@ontslagspecialist.nl voor een kosteloos eerste advies!

Top