mobile

ARBEIDSRECHT ADVOCAAT

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat, dan kunt u terecht bij Ontslagspecialist.

Een arbeidsrecht advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is het ontslagrecht. Een arbeidsrecht advocaat doet ontslagzaken er niet ‘bij’ zoals een algemeen advocaat.  De arbeidsrecht advocaat behandelt voortdurend ontslagzaken en houdt de rechtspraak en literatuur op het gebied van ontslag nauwgezet bij.

 

 

De arbeidsrecht advocaat is als arbeidsrechtspecialist daarom bij uitstek geschikt om u te helpen bij uw ontslag. Door zijn ervaring kan hij u vlot en deskundig van dienst zijn en behaalt hij voor u het maximale resultaat. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort ontslag het gaat. De advocaat arbeidsrecht kan o.a. helpen bij:

  • ontslag op staande voet
  • ontslag via een vaststellingsovereenkomst
  • ontslag om bedrijfseconomische redenen
  • ontslag bij (vermeend) disfuntioneren
  • kantonrechtersprocedures
  • UWV prcedures

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die geheel gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ontslag. De meeste al meer dan 20 jaar!

Wij zijn ook goed op de hoogte met de Wet Werk en Zekerheid, welke wet in 2015 is ingevoerd en het arbeidsrecht ingrijpend heeft veranderd.

Bel daarom 0900 -123 73 24 of mail voor hulp door een arbeidsrecht advocaat

Speciale aanbieding: Gratis check vaststellingsovereenkomst 

Krijgt u een vaststellingsovereenkomst aangeboden, of wilt u een vaststellingsovereenkomst aangaan, laat deze dan gratis controleren door onze Ontslagspecialisten.

 

ontslag-mail-bottom

 

Wordt u ontslagen? Bel: 0900 - 123 73 24 ( kantooruren) of mail naar onze ontslagspecialisten
via info@ontslagspecialist.nl voor een kosteloos eerste advies!

Top